Atıf Formatları
Yerel ve Modern Fasulye (Phaseolus vulgaris L.) Çeşitlerinin Besin İçerikleri Bakımından Karşılaştırılması
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

C. TOKER Et Al. , "Yerel ve Modern Fasulye (Phaseolus vulgaris L.) Çeşitlerinin Besin İçerikleri Bakımından Karşılaştırılması," International Congress on Agriculture and Animal Sciences , vol.-, Antalya, Turkey, 2018

TOKER, C. Et Al. 2018. Yerel ve Modern Fasulye (Phaseolus vulgaris L.) Çeşitlerinin Besin İçerikleri Bakımından Karşılaştırılması. International Congress on Agriculture and Animal Sciences , (Antalya, Turkey).

TOKER, C., SARI, H., SARI, D., & ÇANCI, H., (2018). Yerel ve Modern Fasulye (Phaseolus vulgaris L.) Çeşitlerinin Besin İçerikleri Bakımından Karşılaştırılması . International Congress on Agriculture and Animal Sciences, Antalya, Turkey

TOKER, CENGİZ Et Al. "Yerel ve Modern Fasulye (Phaseolus vulgaris L.) Çeşitlerinin Besin İçerikleri Bakımından Karşılaştırılması," International Congress on Agriculture and Animal Sciences, Antalya, Turkey, 2018

TOKER, CENGİZ Et Al. "Yerel ve Modern Fasulye (Phaseolus vulgaris L.) Çeşitlerinin Besin İçerikleri Bakımından Karşılaştırılması." International Congress on Agriculture and Animal Sciences , Antalya, Turkey, 2018

TOKER, C. Et Al. (2018) . "Yerel ve Modern Fasulye (Phaseolus vulgaris L.) Çeşitlerinin Besin İçerikleri Bakımından Karşılaştırılması." International Congress on Agriculture and Animal Sciences , Antalya, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={CENGİZ TOKER Et Al. }, title={Yerel ve Modern Fasulye (Phaseolus vulgaris L.) Çeşitlerinin Besin İçerikleri Bakımından Karşılaştırılması}, congress name={International Congress on Agriculture and Animal Sciences}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2018}}