Atıf Formatları
Bazı sebzelerin (domates, kırmızı biber, soğan, nane ve maydanoz) kuruma karakteristiklerinin belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. ERBAŞ And M. CERTEL, "Bazı sebzelerin (domates, kırmızı biber, soğan, nane ve maydanoz) kuruma karakteristiklerinin belirlenmesi," 2000’li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongres , İzmir, Turkey, pp.31, 1999

ERBAŞ, M. And CERTEL, M. 1999. Bazı sebzelerin (domates, kırmızı biber, soğan, nane ve maydanoz) kuruma karakteristiklerinin belirlenmesi. 2000’li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongres , (İzmir, Turkey), 31.

ERBAŞ, M., & CERTEL, M., (1999). Bazı sebzelerin (domates, kırmızı biber, soğan, nane ve maydanoz) kuruma karakteristiklerinin belirlenmesi . 2000’li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongres (pp.31). İzmir, Turkey

ERBAŞ, MUSTAFA, And MUHARREM CERTEL. "Bazı sebzelerin (domates, kırmızı biber, soğan, nane ve maydanoz) kuruma karakteristiklerinin belirlenmesi," 2000’li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongres, İzmir, Turkey, 1999

ERBAŞ, MUSTAFA And CERTEL, MUHARREM. "Bazı sebzelerin (domates, kırmızı biber, soğan, nane ve maydanoz) kuruma karakteristiklerinin belirlenmesi." 2000’li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongres , İzmir, Turkey, pp.31, 1999

ERBAŞ, M. And CERTEL, M. (1999) . "Bazı sebzelerin (domates, kırmızı biber, soğan, nane ve maydanoz) kuruma karakteristiklerinin belirlenmesi." 2000’li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongres , İzmir, Turkey, p.31.

@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA ERBAŞ And author={MUHARREM CERTEL}, title={Bazı sebzelerin (domates, kırmızı biber, soğan, nane ve maydanoz) kuruma karakteristiklerinin belirlenmesi}, congress name={2000’li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongres}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={1999}, pages={31} }