C. MUTLU And M. ERBAŞ, "D-glikozdan D-sorbitol ve L-askorbik Asit Üretimi: Bu Bileşiklerin Özellikleri, Kullanım Alanları ve Sağlık Üzerine Etkileri," Gıda , vol.45, no.1, pp.92-102, 2020
MUTLU, C. And ERBAŞ, M. 2020. D-glikozdan D-sorbitol ve L-askorbik Asit Üretimi: Bu Bileşiklerin Özellikleri, Kullanım Alanları ve Sağlık Üzerine Etkileri. Gıda , vol.45, no.1 , 92-102.
MUTLU, C., & ERBAŞ, M., (2020). D-glikozdan D-sorbitol ve L-askorbik Asit Üretimi: Bu Bileşiklerin Özellikleri, Kullanım Alanları ve Sağlık Üzerine Etkileri. Gıda , vol.45, no.1, 92-102.
MUTLU, CEREN, And MUSTAFA ERBAŞ. "D-glikozdan D-sorbitol ve L-askorbik Asit Üretimi: Bu Bileşiklerin Özellikleri, Kullanım Alanları ve Sağlık Üzerine Etkileri," Gıda , vol.45, no.1, 92-102, 2020
MUTLU, CEREN And ERBAŞ, MUSTAFA. "D-glikozdan D-sorbitol ve L-askorbik Asit Üretimi: Bu Bileşiklerin Özellikleri, Kullanım Alanları ve Sağlık Üzerine Etkileri." Gıda , vol.45, no.1, pp.92-102, 2020
MUTLU, C. And ERBAŞ, M. (2020) . "D-glikozdan D-sorbitol ve L-askorbik Asit Üretimi: Bu Bileşiklerin Özellikleri, Kullanım Alanları ve Sağlık Üzerine Etkileri." Gıda , vol.45, no.1, pp.92-102.
@article{article, author={CEREN MUTLU And author={MUSTAFA ERBAŞ}, title={D-glikozdan D-sorbitol ve L-askorbik Asit Üretimi: Bu Bileşiklerin Özellikleri, Kullanım Alanları ve Sağlık Üzerine Etkileri}, journal={Gıda}, year=2020, pages={92-102} }