H. DEMİR Et Al. , "Ekolojik Üretimde Farklı Organik Gübre Uygulamalarının Domatesin Mineral Madde İçeriği Üzerine Etkisi," Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.16, no.1, pp.19-25, 2003
DEMİR, H. Et Al. 2003. Ekolojik Üretimde Farklı Organik Gübre Uygulamalarının Domatesin Mineral Madde İçeriği Üzerine Etkisi. Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.16, no.1 , 19-25.
DEMİR, H., TOPUZ, A., Gölükçü, M., POLAT, E., ÖZDEMİR, F., & ŞAHİN, H., (2003). Ekolojik Üretimde Farklı Organik Gübre Uygulamalarının Domatesin Mineral Madde İçeriği Üzerine Etkisi. Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.16, no.1, 19-25.
DEMİR, HALİL Et Al. "Ekolojik Üretimde Farklı Organik Gübre Uygulamalarının Domatesin Mineral Madde İçeriği Üzerine Etkisi," Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.16, no.1, 19-25, 2003
DEMİR, HALİL Et Al. "Ekolojik Üretimde Farklı Organik Gübre Uygulamalarının Domatesin Mineral Madde İçeriği Üzerine Etkisi." Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.16, no.1, pp.19-25, 2003
DEMİR, H. Et Al. (2003) . "Ekolojik Üretimde Farklı Organik Gübre Uygulamalarının Domatesin Mineral Madde İçeriği Üzerine Etkisi." Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.16, no.1, pp.19-25.
@article{article, author={HALİL DEMİR Et Al. }, title={Ekolojik Üretimde Farklı Organik Gübre Uygulamalarının Domatesin Mineral Madde İçeriği Üzerine Etkisi}, journal={Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2003, pages={19-25} }