Atıf Formatları
Prunus mahaleb’in Fermente Çay İçeceklerinde Biyokimyasal ve Mikrobiyolojik Etkilerinin Araştırılması (Investigation of Biochemical and Microbiological Effects of Prunus mahaleb in Fermented Tea Beverage)
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. Eroğlu Et Al. , "Prunus mahaleb’in Fermente Çay İçeceklerinde Biyokimyasal ve Mikrobiyolojik Etkilerinin Araştırılması (Investigation of Biochemical and Microbiological Effects of Prunus mahaleb in Fermented Tea Beverage)," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.13, no.3, pp.1600-1612, 2023

Eroğlu, B. Et Al. 2023. Prunus mahaleb’in Fermente Çay İçeceklerinde Biyokimyasal ve Mikrobiyolojik Etkilerinin Araştırılması (Investigation of Biochemical and Microbiological Effects of Prunus mahaleb in Fermented Tea Beverage). Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.13, no.3 , 1600-1612.

Eroğlu, B., Delik, E., YILDIRIM, V., ÖZÇELİK, A., & TEFON ÖZTÜRK, B. E., (2023). Prunus mahaleb’in Fermente Çay İçeceklerinde Biyokimyasal ve Mikrobiyolojik Etkilerinin Araştırılması (Investigation of Biochemical and Microbiological Effects of Prunus mahaleb in Fermented Tea Beverage). Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.13, no.3, 1600-1612.

Eroğlu, Berfin Et Al. "Prunus mahaleb’in Fermente Çay İçeceklerinde Biyokimyasal ve Mikrobiyolojik Etkilerinin Araştırılması (Investigation of Biochemical and Microbiological Effects of Prunus mahaleb in Fermented Tea Beverage)," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.13, no.3, 1600-1612, 2023

Eroğlu, Berfin Et Al. "Prunus mahaleb’in Fermente Çay İçeceklerinde Biyokimyasal ve Mikrobiyolojik Etkilerinin Araştırılması (Investigation of Biochemical and Microbiological Effects of Prunus mahaleb in Fermented Tea Beverage)." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.13, no.3, pp.1600-1612, 2023

Eroğlu, B. Et Al. (2023) . "Prunus mahaleb’in Fermente Çay İçeceklerinde Biyokimyasal ve Mikrobiyolojik Etkilerinin Araştırılması (Investigation of Biochemical and Microbiological Effects of Prunus mahaleb in Fermented Tea Beverage)." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.13, no.3, pp.1600-1612.

@article{article, author={Berfin Eroğlu Et Al. }, title={Prunus mahaleb’in Fermente Çay İçeceklerinde Biyokimyasal ve Mikrobiyolojik Etkilerinin Araştırılması (Investigation of Biochemical and Microbiological Effects of Prunus mahaleb in Fermented Tea Beverage)}, journal={Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2023, pages={1600-1612} }