Atıf Formatları
Et ürünlerinde bulunan polisiklik aromatik hidrokarbon bileşiklerin kromatografik olarak belirlenmesinde kullanılan ekstraksiyon yöntemleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. AYKIN And M. ERBAŞ, "Et ürünlerinde bulunan polisiklik aromatik hidrokarbon bileşiklerin kromatografik olarak belirlenmesinde kullanılan ekstraksiyon yöntemleri," Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.339, 2016

AYKIN, E. And ERBAŞ, M. 2016. Et ürünlerinde bulunan polisiklik aromatik hidrokarbon bileşiklerin kromatografik olarak belirlenmesinde kullanılan ekstraksiyon yöntemleri. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey), 339.

AYKIN, E., & ERBAŞ, M., (2016). Et ürünlerinde bulunan polisiklik aromatik hidrokarbon bileşiklerin kromatografik olarak belirlenmesinde kullanılan ekstraksiyon yöntemleri . Türkiye 12. Gıda Kongresi (pp.339). Edirne, Turkey

AYKIN, ELİF, And MUSTAFA ERBAŞ. "Et ürünlerinde bulunan polisiklik aromatik hidrokarbon bileşiklerin kromatografik olarak belirlenmesinde kullanılan ekstraksiyon yöntemleri," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2016

AYKIN, ELİF A. And ERBAŞ, MUSTAFA. "Et ürünlerinde bulunan polisiklik aromatik hidrokarbon bileşiklerin kromatografik olarak belirlenmesinde kullanılan ekstraksiyon yöntemleri." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.339, 2016

AYKIN, E. And ERBAŞ, M. (2016) . "Et ürünlerinde bulunan polisiklik aromatik hidrokarbon bileşiklerin kromatografik olarak belirlenmesinde kullanılan ekstraksiyon yöntemleri." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, p.339.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ELİF AYKIN DİNÇER And author={MUSTAFA ERBAŞ}, title={Et ürünlerinde bulunan polisiklik aromatik hidrokarbon bileşiklerin kromatografik olarak belirlenmesinde kullanılan ekstraksiyon yöntemleri}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}, pages={339} }