Atıf Formatları
Organik ve konvensiyonel uygulamalarla üretilen sütlerin eser element içeriği açısından karşılaştırılması
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

F. ERGİN Et Al. , "Organik ve konvensiyonel uygulamalarla üretilen sütlerin eser element içeriği açısından karşılaştırılması," International Trace Analysis Congress , Sivas, Turkey, pp.205, 2018

ERGİN, F. Et Al. 2018. Organik ve konvensiyonel uygulamalarla üretilen sütlerin eser element içeriği açısından karşılaştırılması. International Trace Analysis Congress , (Sivas, Turkey), 205.

ERGİN, F., Erkaymaz, T., YILDIZ, G., & KÜÇÜKÇETİN, A., (2018). Organik ve konvensiyonel uygulamalarla üretilen sütlerin eser element içeriği açısından karşılaştırılması . International Trace Analysis Congress (pp.205). Sivas, Turkey

ERGİN, FİRUZE Et Al. "Organik ve konvensiyonel uygulamalarla üretilen sütlerin eser element içeriği açısından karşılaştırılması," International Trace Analysis Congress, Sivas, Turkey, 2018

ERGİN, FİRUZE Et Al. "Organik ve konvensiyonel uygulamalarla üretilen sütlerin eser element içeriği açısından karşılaştırılması." International Trace Analysis Congress , Sivas, Turkey, pp.205, 2018

ERGİN, F. Et Al. (2018) . "Organik ve konvensiyonel uygulamalarla üretilen sütlerin eser element içeriği açısından karşılaştırılması." International Trace Analysis Congress , Sivas, Turkey, p.205.

@conferencepaper{conferencepaper, author={FİRUZE ERGİN Et Al. }, title={Organik ve konvensiyonel uygulamalarla üretilen sütlerin eser element içeriği açısından karşılaştırılması}, congress name={International Trace Analysis Congress}, city={Sivas}, country={Turkey}, year={2018}, pages={205} }