E. AKSAKAL Et Al. , "Su Ürünlerinde Gıda Orijin Tespitinde Yaygın Kullanılan Moleküler Teknikler," Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.587-590, 2008
AKSAKAL, E. Et Al. 2008. Su Ürünlerinde Gıda Orijin Tespitinde Yaygın Kullanılan Moleküler Teknikler. Türkiye 10. Gıda Kongresi , (Erzurum, Turkey), 587-590.
AKSAKAL, E., Özdemir, N., ERDOGAN, O., & Çiltaş, A., (2008). Su Ürünlerinde Gıda Orijin Tespitinde Yaygın Kullanılan Moleküler Teknikler . Türkiye 10. Gıda Kongresi (pp.587-590). Erzurum, Turkey
AKSAKAL, ERCÜMENT Et Al. "Su Ürünlerinde Gıda Orijin Tespitinde Yaygın Kullanılan Moleküler Teknikler," Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Turkey, 2008
AKSAKAL, ERCÜMENT Et Al. "Su Ürünlerinde Gıda Orijin Tespitinde Yaygın Kullanılan Moleküler Teknikler." Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.587-590, 2008
AKSAKAL, E. Et Al. (2008) . "Su Ürünlerinde Gıda Orijin Tespitinde Yaygın Kullanılan Moleküler Teknikler." Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.587-590.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ERCÜMENT AKSAKAL Et Al. }, title={Su Ürünlerinde Gıda Orijin Tespitinde Yaygın Kullanılan Moleküler Teknikler}, congress name={Türkiye 10. Gıda Kongresi}, city={Erzurum}, country={Turkey}, year={2008}, pages={587-590} }