N. ERKAN And N. GÖKOĞLU, "Pişirilmeye Hazır Midye ( Mytilus galloprovincialis L. 1819) Ürünlerinin Dondurarak Saklanması ve Dayanma Süresinin Belirlenmesi.," Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Workshop , İstanbul, Turkey, pp.1-9, 1997
ERKAN, N. And GÖKOĞLU, N. 1997. Pişirilmeye Hazır Midye ( Mytilus galloprovincialis L. 1819) Ürünlerinin Dondurarak Saklanması ve Dayanma Süresinin Belirlenmesi.. Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Workshop , (İstanbul, Turkey), 1-9.
ERKAN, N., & GÖKOĞLU, N., (1997). Pişirilmeye Hazır Midye ( Mytilus galloprovincialis L. 1819) Ürünlerinin Dondurarak Saklanması ve Dayanma Süresinin Belirlenmesi. . Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Workshop (pp.1-9). İstanbul, Turkey
ERKAN, NURAY, And NALAN GÖKOĞLU. "Pişirilmeye Hazır Midye ( Mytilus galloprovincialis L. 1819) Ürünlerinin Dondurarak Saklanması ve Dayanma Süresinin Belirlenmesi.," Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Workshop, İstanbul, Turkey, 1997
ERKAN, NURAY And GÖKOĞLU, NALAN. "Pişirilmeye Hazır Midye ( Mytilus galloprovincialis L. 1819) Ürünlerinin Dondurarak Saklanması ve Dayanma Süresinin Belirlenmesi.." Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Workshop , İstanbul, Turkey, pp.1-9, 1997
ERKAN, N. And GÖKOĞLU, N. (1997) . "Pişirilmeye Hazır Midye ( Mytilus galloprovincialis L. 1819) Ürünlerinin Dondurarak Saklanması ve Dayanma Süresinin Belirlenmesi.." Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Workshop , İstanbul, Turkey, pp.1-9.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NURAY ERKAN And author={NALAN GÖKOĞLU}, title={Pişirilmeye Hazır Midye ( Mytilus galloprovincialis L. 1819) Ürünlerinin Dondurarak Saklanması ve Dayanma Süresinin Belirlenmesi.}, congress name={Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Workshop}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={1997}, pages={1-9} }