E. AYKIN DİNÇER And M. ERBAŞ, "KURUTULMUŞ ET ÜRÜNLERİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ," GIDA , vol.44, no.3, pp.472-482, 2019
AYKIN DİNÇER, E. And ERBAŞ, M. 2019. KURUTULMUŞ ET ÜRÜNLERİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ. GIDA , vol.44, no.3 , 472-482.
AYKIN DİNÇER, E., & ERBAŞ, M., (2019). KURUTULMUŞ ET ÜRÜNLERİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ. GIDA , vol.44, no.3, 472-482.
AYKIN DİNÇER, ELİF, And MUSTAFA ERBAŞ. "KURUTULMUŞ ET ÜRÜNLERİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ," GIDA , vol.44, no.3, 472-482, 2019
AYKIN DİNÇER, ELİF A. And ERBAŞ, MUSTAFA. "KURUTULMUŞ ET ÜRÜNLERİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ." GIDA , vol.44, no.3, pp.472-482, 2019
AYKIN DİNÇER, E. And ERBAŞ, M. (2019) . "KURUTULMUŞ ET ÜRÜNLERİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ." GIDA , vol.44, no.3, pp.472-482.
@article{article, author={ELİF AYKIN DİNÇER And author={MUSTAFA ERBAŞ}, title={KURUTULMUŞ ET ÜRÜNLERİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ}, journal={GIDA}, year=2019, pages={472-482} }