H. DOĞAN Et Al. , "IÇ VE DIS MÜSTERI TATMINI ILISKISINE YÖNELIK DIDIM BÖLGESI BES YILDIZLI OTEL ISLETMELERINDE BIR ARASTIRMA," Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi Dergisi , no.2, pp.22-43, 2013
DOĞAN, H. Et Al. 2013. IÇ VE DIS MÜSTERI TATMINI ILISKISINE YÖNELIK DIDIM BÖLGESI BES YILDIZLI OTEL ISLETMELERINDE BIR ARASTIRMA. Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi Dergisi , no.2 , 22-43.
DOĞAN, H., NEBİOĞLU, O., ACAYİP, E., & AYDIN, O., (2013). IÇ VE DIS MÜSTERI TATMINI ILISKISINE YÖNELIK DIDIM BÖLGESI BES YILDIZLI OTEL ISLETMELERINDE BIR ARASTIRMA. Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi Dergisi , no.2, 22-43.
DOĞAN, Hulusi Et Al. "IÇ VE DIS MÜSTERI TATMINI ILISKISINE YÖNELIK DIDIM BÖLGESI BES YILDIZLI OTEL ISLETMELERINDE BIR ARASTIRMA," Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi Dergisi , no.2, 22-43, 2013
DOĞAN, Hulusi Et Al. "IÇ VE DIS MÜSTERI TATMINI ILISKISINE YÖNELIK DIDIM BÖLGESI BES YILDIZLI OTEL ISLETMELERINDE BIR ARASTIRMA." Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi Dergisi , no.2, pp.22-43, 2013
DOĞAN, H. Et Al. (2013) . "IÇ VE DIS MÜSTERI TATMINI ILISKISINE YÖNELIK DIDIM BÖLGESI BES YILDIZLI OTEL ISLETMELERINDE BIR ARASTIRMA." Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi Dergisi , no.2, pp.22-43.
@article{article, author={Hulusi DOĞAN Et Al. }, title={IÇ VE DIS MÜSTERI TATMINI ILISKISINE YÖNELIK DIDIM BÖLGESI BES YILDIZLI OTEL ISLETMELERINDE BIR ARASTIRMA}, journal={Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi Dergisi}, year=2013, pages={22-43} }