Atıf Formatları
Soru ve Cevaplarla Metabolik Sendrom
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

R. YILMAZ, "Metabolik sendrom ile inflamasyonun ilişkisi var mıdır? Varsa inflamasyon bir neden mi, yoksa sonuç mudur? ," In Soru ve Cevaplarla Metabolik Sendrom , İstanbul: Medya Tower Tanıtım Ve Yayıncılık Hizmetleri, 2008, pp.84-86.

YILMAZ, R. Metabolik sendrom ile inflamasyonun ilişkisi var mıdır? Varsa inflamasyon bir neden mi, yoksa sonuç mudur? . 2008. In Soru ve Cevaplarla Metabolik Sendrom , Medya Tower Tanıtım Ve Yayıncılık Hizmetleri, İstanbul, 84-86.

YILMAZ, R., (2008). Metabolik sendrom ile inflamasyonun ilişkisi var mıdır? Varsa inflamasyon bir neden mi, yoksa sonuç mudur? . Soru ve Cevaplarla Metabolik Sendrom (pp.84-86), İstanbul: Medya Tower Tanıtım Ve Yayıncılık Hizmetleri.

YILMAZ, REMZİ. "Metabolik sendrom ile inflamasyonun ilişkisi var mıdır? Varsa inflamasyon bir neden mi, yoksa sonuç mudur? ." In Soru ve Cevaplarla Metabolik Sendrom , 84-86. İstanbul: Medya Tower Tanıtım Ve Yayıncılık Hizmetleri, 2008

YILMAZ, REMZİ. "Metabolik sendrom ile inflamasyonun ilişkisi var mıdır? Varsa inflamasyon bir neden mi, yoksa sonuç mudur? ." Soru ve Cevaplarla Metabolik Sendrom , Medya Tower Tanıtım Ve Yayıncılık Hizmetleri, 2008, pp.84-86.

YILMAZ, R. (2008) "Metabolik sendrom ile inflamasyonun ilişkisi var mıdır? Varsa inflamasyon bir neden mi, yoksa sonuç mudur? ", Soru ve Cevaplarla Metabolik Sendrom . İstanbul: Medya Tower Tanıtım Ve Yayıncılık Hizmetleri.

@bookchapter{bookchapter, author ={REMZİ YILMAZ}, chaptertitle={Metabolik sendrom ile inflamasyonun ilişkisi var mıdır? Varsa inflamasyon bir neden mi, yoksa sonuç mudur? }, booktitle={ Soru ve Cevaplarla Metabolik Sendrom}, publisher={Medya Tower Tanıtım Ve Yayıncılık Hizmetleri}, city={İstanbul},year={2008} }