Atıf Formatları
Gastronomide Sistematik Araştırmalar
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

F. ARSLAN, "Gastronomi ve İnovasyon Alanında Gerçekleştirilen Araştırmalar," In Gastronomide Sistematik Araştırmalar , İstanbul: Oğlak Yayıncılık ve Reklamcılık Ltd. Şti., 2021, pp.131-141.

ARSLAN, F. Gastronomi ve İnovasyon Alanında Gerçekleştirilen Araştırmalar. 2021. In Gastronomide Sistematik Araştırmalar , Oğlak Yayıncılık ve Reklamcılık Ltd. Şti., İstanbul, 131-141.

ARSLAN, F., (2021). Gastronomi ve İnovasyon Alanında Gerçekleştirilen Araştırmalar. Gastronomide Sistematik Araştırmalar (pp.131-141), İstanbul: Oğlak Yayıncılık ve Reklamcılık Ltd. Şti..

ARSLAN, FİLİZ. "Gastronomi ve İnovasyon Alanında Gerçekleştirilen Araştırmalar." In Gastronomide Sistematik Araştırmalar , 131-141. İstanbul: Oğlak Yayıncılık ve Reklamcılık Ltd. Şti., 2021

ARSLAN, FİLİZ. "Gastronomi ve İnovasyon Alanında Gerçekleştirilen Araştırmalar." Gastronomide Sistematik Araştırmalar , Oğlak Yayıncılık ve Reklamcılık Ltd. Şti., 2021, pp.131-141.

ARSLAN, F. (2021) "Gastronomi ve İnovasyon Alanında Gerçekleştirilen Araştırmalar", Gastronomide Sistematik Araştırmalar . İstanbul: Oğlak Yayıncılık ve Reklamcılık Ltd. Şti..

@bookchapter{bookchapter, author ={FİLİZ ARSLAN}, chaptertitle={Gastronomi ve İnovasyon Alanında Gerçekleştirilen Araştırmalar}, booktitle={ Gastronomide Sistematik Araştırmalar}, publisher={Oğlak Yayıncılık ve Reklamcılık Ltd. Şti.}, city={İstanbul},year={2021} }