F. ERGİN Et Al. , "Sütün Homojenizasyonunun Kefirin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkisi," Akademik Gıda , vol.15, no.4, pp.368-376, 2017
ERGİN, F. Et Al. 2017. Sütün Homojenizasyonunun Kefirin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkisi. Akademik Gıda , vol.15, no.4 , 368-376.
ERGİN, F., ÖZ, G., ÖZMEN, Ü., ERDAL, Ş., ÇAVANA, E., & KÜÇÜKÇETİN, A., (2017). Sütün Homojenizasyonunun Kefirin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkisi. Akademik Gıda , vol.15, no.4, 368-376.
ERGİN, FİRUZE Et Al. "Sütün Homojenizasyonunun Kefirin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkisi," Akademik Gıda , vol.15, no.4, 368-376, 2017
ERGİN, FİRUZE E. Et Al. "Sütün Homojenizasyonunun Kefirin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkisi." Akademik Gıda , vol.15, no.4, pp.368-376, 2017
ERGİN, F. Et Al. (2017) . "Sütün Homojenizasyonunun Kefirin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkisi." Akademik Gıda , vol.15, no.4, pp.368-376.
@article{article, author={FİRUZE ERGİN ZEREN Et Al. }, title={Sütün Homojenizasyonunun Kefirin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkisi}, journal={Akademik Gıda}, year=2017, pages={368-376} }