Atıf Formatları
Berrak meyve suyu ve konsantrelerinde sonradan bulanma ve önlemleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. TETİK Et Al. , "Berrak meyve suyu ve konsantrelerinde sonradan bulanma ve önlemleri," Türkiye 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.503-506, 2006

TETİK, N. Et Al. 2006. Berrak meyve suyu ve konsantrelerinde sonradan bulanma ve önlemleri. Türkiye 9. Gıda Kongresi , (Bolu, Turkey), 503-506.

TETİK, N., TURHAN, İ., & KARHAN, M., (2006). Berrak meyve suyu ve konsantrelerinde sonradan bulanma ve önlemleri . Türkiye 9. Gıda Kongresi (pp.503-506). Bolu, Turkey

TETİK, NEDİM, İRFAN TURHAN, And MUSTAFA KARHAN. "Berrak meyve suyu ve konsantrelerinde sonradan bulanma ve önlemleri," Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Turkey, 2006

TETİK, NEDİM Et Al. "Berrak meyve suyu ve konsantrelerinde sonradan bulanma ve önlemleri." Türkiye 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.503-506, 2006

TETİK, N. TURHAN, İ. And KARHAN, M. (2006) . "Berrak meyve suyu ve konsantrelerinde sonradan bulanma ve önlemleri." Türkiye 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.503-506.

@conferencepaper{conferencepaper, author={NEDİM TETİK Et Al. }, title={Berrak meyve suyu ve konsantrelerinde sonradan bulanma ve önlemleri}, congress name={Türkiye 9. Gıda Kongresi}, city={Bolu}, country={Turkey}, year={2006}, pages={503-506} }