A. Coşkun And R. M. Yetkin Özbük, "Restoranlardaki atık gıda oluşum sebeplerinin hizmet planı üzerinden incelenmesi," Business and Management Studies: An International Journal , vol.7, no.5, pp.2556-2576, 2019
Coşkun, A. And Yetkin Özbük, R. M. 2019. Restoranlardaki atık gıda oluşum sebeplerinin hizmet planı üzerinden incelenmesi. Business and Management Studies: An International Journal , vol.7, no.5 , 2556-2576.
Coşkun, A., & Yetkin Özbük, R. M., (2019). Restoranlardaki atık gıda oluşum sebeplerinin hizmet planı üzerinden incelenmesi. Business and Management Studies: An International Journal , vol.7, no.5, 2556-2576.
Coşkun, AYŞEN, And RAİFE MELTEM YETKİN ÖZBÜK. "Restoranlardaki atık gıda oluşum sebeplerinin hizmet planı üzerinden incelenmesi," Business and Management Studies: An International Journal , vol.7, no.5, 2556-2576, 2019
Coşkun, AYŞEN C. And Yetkin Özbük, RAİFE M. . "Restoranlardaki atık gıda oluşum sebeplerinin hizmet planı üzerinden incelenmesi." Business and Management Studies: An International Journal , vol.7, no.5, pp.2556-2576, 2019
Coşkun, A. And Yetkin Özbük, R. M. (2019) . "Restoranlardaki atık gıda oluşum sebeplerinin hizmet planı üzerinden incelenmesi." Business and Management Studies: An International Journal , vol.7, no.5, pp.2556-2576.
@article{article, author={AYŞEN COŞKUN ÇELEN And author={RAİFE MELTEM YETKİN ÖZBÜK}, title={Restoranlardaki atık gıda oluşum sebeplerinin hizmet planı üzerinden incelenmesi}, journal={Business and Management Studies: An International Journal}, year=2019, pages={2556-2576} }