Atıf Formatları
Destinasyon Yönetiminde Yeni Yaklaşımlar
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ö. Erdem, "Destinasyon Pazarlamasında Gastronomik Kimlik ve Gastronomik Turizm Ürünleri," In Destinasyon Yönetiminde Yeni Yaklaşımlar , Ankara: Nobel Yayınevi, 2021, pp.155-186.

Erdem, Ö. Destinasyon Pazarlamasında Gastronomik Kimlik ve Gastronomik Turizm Ürünleri. 2021. In Destinasyon Yönetiminde Yeni Yaklaşımlar , Nobel Yayınevi, Ankara, 155-186.

Erdem, Ö., (2021). Destinasyon Pazarlamasında Gastronomik Kimlik ve Gastronomik Turizm Ürünleri. Destinasyon Yönetiminde Yeni Yaklaşımlar (pp.155-186), Ankara: Nobel Yayınevi.

Erdem, ÖZKAN. "Destinasyon Pazarlamasında Gastronomik Kimlik ve Gastronomik Turizm Ürünleri." In Destinasyon Yönetiminde Yeni Yaklaşımlar , 155-186. Ankara: Nobel Yayınevi, 2021

Erdem, ÖZKAN. "Destinasyon Pazarlamasında Gastronomik Kimlik ve Gastronomik Turizm Ürünleri." Destinasyon Yönetiminde Yeni Yaklaşımlar , Nobel Yayınevi, 2021, pp.155-186.

Erdem, Ö. (2021) "Destinasyon Pazarlamasında Gastronomik Kimlik ve Gastronomik Turizm Ürünleri", Destinasyon Yönetiminde Yeni Yaklaşımlar . Ankara: Nobel Yayınevi.

@bookchapter{bookchapter, author ={ÖZKAN ERDEM}, chaptertitle={Destinasyon Pazarlamasında Gastronomik Kimlik ve Gastronomik Turizm Ürünleri}, booktitle={ Destinasyon Yönetiminde Yeni Yaklaşımlar}, publisher={Nobel Yayınevi}, city={Ankara},year={2021} }