B. Aydın And B. KARAKAŞ BUDAK, "İnülin, gıdalarda kullanımı ve prebiyotik etkisi," 2. Ulusal Probiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi , Antalya, Turkey, pp.5, 2014
Aydın, B. And KARAKAŞ BUDAK, B. 2014. İnülin, gıdalarda kullanımı ve prebiyotik etkisi. 2. Ulusal Probiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi , (Antalya, Turkey), 5.
Aydın, B., & KARAKAŞ BUDAK, B., (2014). İnülin, gıdalarda kullanımı ve prebiyotik etkisi . 2. Ulusal Probiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi (pp.5). Antalya, Turkey
Aydın, Begüm, And BARÇIN KARAKAŞ BUDAK. "İnülin, gıdalarda kullanımı ve prebiyotik etkisi," 2. Ulusal Probiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi, Antalya, Turkey, 2014
Aydın, Begüm And KARAKAŞ BUDAK, BARÇIN K. . "İnülin, gıdalarda kullanımı ve prebiyotik etkisi." 2. Ulusal Probiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi , Antalya, Turkey, pp.5, 2014
Aydın, B. And KARAKAŞ BUDAK, B. (2014) . "İnülin, gıdalarda kullanımı ve prebiyotik etkisi." 2. Ulusal Probiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi , Antalya, Turkey, p.5.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Begüm Aydın And author={BARÇIN KARAKAŞ BUDAK}, title={İnülin, gıdalarda kullanımı ve prebiyotik etkisi}, congress name={2. Ulusal Probiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2014}, pages={5} }