Atıf Formatları
Akdeniz Bölgesinde Yetiştirilen Yenidünya Çeşitlerinin Marmelat, Nektar ve Konserve İşlemeye Uygunluklarının Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. TOPUZ And F. ÖZDEMİR, "Akdeniz Bölgesinde Yetiştirilen Yenidünya Çeşitlerinin Marmelat, Nektar ve Konserve İşlemeye Uygunluklarının Belirlenmesi," 2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi , İzmir, Turkey, 1999

TOPUZ, A. And ÖZDEMİR, F. 1999. Akdeniz Bölgesinde Yetiştirilen Yenidünya Çeşitlerinin Marmelat, Nektar ve Konserve İşlemeye Uygunluklarının Belirlenmesi. 2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi , (İzmir, Turkey).

TOPUZ, A., & ÖZDEMİR, F., (1999). Akdeniz Bölgesinde Yetiştirilen Yenidünya Çeşitlerinin Marmelat, Nektar ve Konserve İşlemeye Uygunluklarının Belirlenmesi . 2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, İzmir, Turkey

TOPUZ, AYHAN, And FERAMUZ ÖZDEMİR. "Akdeniz Bölgesinde Yetiştirilen Yenidünya Çeşitlerinin Marmelat, Nektar ve Konserve İşlemeye Uygunluklarının Belirlenmesi," 2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, İzmir, Turkey, 1999

TOPUZ, AYHAN And ÖZDEMİR, FERAMUZ. "Akdeniz Bölgesinde Yetiştirilen Yenidünya Çeşitlerinin Marmelat, Nektar ve Konserve İşlemeye Uygunluklarının Belirlenmesi." 2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi , İzmir, Turkey, 1999

TOPUZ, A. And ÖZDEMİR, F. (1999) . "Akdeniz Bölgesinde Yetiştirilen Yenidünya Çeşitlerinin Marmelat, Nektar ve Konserve İşlemeye Uygunluklarının Belirlenmesi." 2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi , İzmir, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={AYHAN TOPUZ And author={FERAMUZ ÖZDEMİR}, title={Akdeniz Bölgesinde Yetiştirilen Yenidünya Çeşitlerinin Marmelat, Nektar ve Konserve İşlemeye Uygunluklarının Belirlenmesi}, congress name={2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={1999}}