Atıf Formatları
Burdur Yemekleri ve Kültürü, 2. Baskı (Genişletilmiş ve Gözden Geçirilmiş)
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ş. KAZAN NAS. Burdur Yemekleri ve Kültürü, 2. Baskı (Genişletilmiş ve Gözden Geçirilmiş). İstanbul: Ege Basım2017, pp.300

KAZAN NAS, Ş. 2017. Burdur Yemekleri ve Kültürü, 2. Baskı (Genişletilmiş ve Gözden Geçirilmiş) . Ege Basım, İstanbul.

KAZAN NAS, Ş., (2017). Burdur Yemekleri ve Kültürü, 2. Baskı (Genişletilmiş ve Gözden Geçirilmiş) . İstanbul: Ege Basım.

KAZAN NAS, ŞEVKİYE. Burdur Yemekleri ve Kültürü, 2. Baskı (Genişletilmiş ve Gözden Geçirilmiş) . İstanbul: Ege Basım, 2017

KAZAN NAS, ŞEVKİYE K. . Burdur Yemekleri ve Kültürü, 2. Baskı (Genişletilmiş ve Gözden Geçirilmiş) . Ege Basım, 2017.

KAZAN NAS, Ş. (2017) Burdur Yemekleri ve Kültürü, 2. Baskı (Genişletilmiş ve Gözden Geçirilmiş) . 2nd edn. İstanbul: Ege Basım.

@book{book, author={ŞEVKİYE KAZAN NAS}, title={Burdur Yemekleri ve Kültürü, 2. Baskı (Genişletilmiş ve Gözden Geçirilmiş)}, publisher={Ege Basım}, year={2017} }