Ş. KAZAN NAS. Burdur Yemekleri ve Kültürü, 2. Baskı (Genişletilmiş ve Gözden Geçirilmiş). İstanbul: Ege Basım2017, pp.300
KAZAN NAS, Ş. 2017. Burdur Yemekleri ve Kültürü, 2. Baskı (Genişletilmiş ve Gözden Geçirilmiş) . Ege Basım, İstanbul.
KAZAN NAS, Ş., (2017). Burdur Yemekleri ve Kültürü, 2. Baskı (Genişletilmiş ve Gözden Geçirilmiş) . İstanbul: Ege Basım.
KAZAN NAS, ŞEVKİYE. Burdur Yemekleri ve Kültürü, 2. Baskı (Genişletilmiş ve Gözden Geçirilmiş) . İstanbul: Ege Basım, 2017
KAZAN NAS, ŞEVKİYE K. . Burdur Yemekleri ve Kültürü, 2. Baskı (Genişletilmiş ve Gözden Geçirilmiş) . Ege Basım, 2017.
KAZAN NAS, Ş. (2017) Burdur Yemekleri ve Kültürü, 2. Baskı (Genişletilmiş ve Gözden Geçirilmiş) . 2nd edn. İstanbul: Ege Basım.
@book{book, author={ŞEVKİYE KAZAN NAS}, title={Burdur Yemekleri ve Kültürü, 2. Baskı (Genişletilmiş ve Gözden Geçirilmiş)}, publisher={Ege Basım}, year={2017} }