M. ORAL Et Al. , "Meyve Suyu Tüketimi Konusunda Toplumsal Bilinç Düzeyi ve Optimum Ürün Tasarımının Analizi:Antalya İli Örneği," 1. Uluslararası Ekonomi Yönetimi ve Pazar Araştırmaları Kongresi , vol.1, no.1, İstanbul, Turkey, pp.49-52, 2015
ORAL, M. Et Al. 2015. Meyve Suyu Tüketimi Konusunda Toplumsal Bilinç Düzeyi ve Optimum Ürün Tasarımının Analizi:Antalya İli Örneği. 1. Uluslararası Ekonomi Yönetimi ve Pazar Araştırmaları Kongresi , (İstanbul, Turkey), 49-52.
ORAL, M., AKPINAR, M. G., GÜL, M., AKAY, A. Ş., & GÜLCAN , S., (2015). Meyve Suyu Tüketimi Konusunda Toplumsal Bilinç Düzeyi ve Optimum Ürün Tasarımının Analizi:Antalya İli Örneği . 1. Uluslararası Ekonomi Yönetimi ve Pazar Araştırmaları Kongresi (pp.49-52). İstanbul, Turkey
ORAL, MÜKERREM Et Al. "Meyve Suyu Tüketimi Konusunda Toplumsal Bilinç Düzeyi ve Optimum Ürün Tasarımının Analizi:Antalya İli Örneği," 1. Uluslararası Ekonomi Yönetimi ve Pazar Araştırmaları Kongresi, İstanbul, Turkey, 2015
ORAL, MÜKERREM Et Al. "Meyve Suyu Tüketimi Konusunda Toplumsal Bilinç Düzeyi ve Optimum Ürün Tasarımının Analizi:Antalya İli Örneği." 1. Uluslararası Ekonomi Yönetimi ve Pazar Araştırmaları Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.49-52, 2015
ORAL, M. Et Al. (2015) . "Meyve Suyu Tüketimi Konusunda Toplumsal Bilinç Düzeyi ve Optimum Ürün Tasarımının Analizi:Antalya İli Örneği." 1. Uluslararası Ekonomi Yönetimi ve Pazar Araştırmaları Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.49-52.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MÜKERREM ORAL Et Al. }, title={Meyve Suyu Tüketimi Konusunda Toplumsal Bilinç Düzeyi ve Optimum Ürün Tasarımının Analizi:Antalya İli Örneği}, congress name={1. Uluslararası Ekonomi Yönetimi ve Pazar Araştırmaları Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2015}, pages={49-52} }