K. ULUKAPI Et Al. , "Farklı Terbiye Şekillerinin Ve Dikim Mesafelerinin M19 Salkım Domates Çeşidinde Verim Ve Kalite Üzerine Etkileri," Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.22, no.2, pp.233-238, 2009
ULUKAPI, K. Et Al. 2009. Farklı Terbiye Şekillerinin Ve Dikim Mesafelerinin M19 Salkım Domates Çeşidinde Verim Ve Kalite Üzerine Etkileri. Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.22, no.2 , 233-238.
ULUKAPI, K., ERCAN, N., & ONUS, A. N., (2009). Farklı Terbiye Şekillerinin Ve Dikim Mesafelerinin M19 Salkım Domates Çeşidinde Verim Ve Kalite Üzerine Etkileri. Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.22, no.2, 233-238.
ULUKAPI, KAMİLE, NURGÜL ERCAN, And AHMET NACİ ONUS. "Farklı Terbiye Şekillerinin Ve Dikim Mesafelerinin M19 Salkım Domates Çeşidinde Verim Ve Kalite Üzerine Etkileri," Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.22, no.2, 233-238, 2009
ULUKAPI, KAMİLE Et Al. "Farklı Terbiye Şekillerinin Ve Dikim Mesafelerinin M19 Salkım Domates Çeşidinde Verim Ve Kalite Üzerine Etkileri." Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.22, no.2, pp.233-238, 2009
ULUKAPI, K. ERCAN, N. And ONUS, A. N. (2009) . "Farklı Terbiye Şekillerinin Ve Dikim Mesafelerinin M19 Salkım Domates Çeşidinde Verim Ve Kalite Üzerine Etkileri." Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.22, no.2, pp.233-238.
@article{article, author={KAMİLE ULUKAPI Et Al. }, title={Farklı Terbiye Şekillerinin Ve Dikim Mesafelerinin M19 Salkım Domates Çeşidinde Verim Ve Kalite Üzerine Etkileri}, journal={Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2009, pages={233-238} }