S. Atmaca, "ORGANİK MEYVE YETİŞTİRİCİLİĞİ," In ORGANİK TARIM ve GIDA TEKNOLOJİSİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİR ÜRETİM STRATEJİLERİ , Konya: Palet yayın evi, 2022, pp.29-58.
Atmaca, S. ORGANİK MEYVE YETİŞTİRİCİLİĞİ. 2022. In ORGANİK TARIM ve GIDA TEKNOLOJİSİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİR ÜRETİM STRATEJİLERİ , Palet yayın evi, Konya, 29-58.
Atmaca, S., (2022). ORGANİK MEYVE YETİŞTİRİCİLİĞİ. ORGANİK TARIM ve GIDA TEKNOLOJİSİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİR ÜRETİM STRATEJİLERİ (pp.29-58), Konya: Palet yayın evi.
Atmaca, SABRİYE. "ORGANİK MEYVE YETİŞTİRİCİLİĞİ." In ORGANİK TARIM ve GIDA TEKNOLOJİSİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİR ÜRETİM STRATEJİLERİ , 29-58. Konya: Palet yayın evi, 2022
Atmaca, SABRİYE. "ORGANİK MEYVE YETİŞTİRİCİLİĞİ." ORGANİK TARIM ve GIDA TEKNOLOJİSİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİR ÜRETİM STRATEJİLERİ , Palet yayın evi, 2022, pp.29-58.
Atmaca, S. (2022) "ORGANİK MEYVE YETİŞTİRİCİLİĞİ", ORGANİK TARIM ve GIDA TEKNOLOJİSİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİR ÜRETİM STRATEJİLERİ . Konya: Palet yayın evi.
@bookchapter{bookchapter, author ={SABRİYE ATMACA}, chaptertitle={ORGANİK MEYVE YETİŞTİRİCİLİĞİ}, booktitle={ ORGANİK TARIM ve GIDA TEKNOLOJİSİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİR ÜRETİM STRATEJİLERİ}, publisher={Palet yayın evi}, city={Konya},year={2022} }