Atıf Formatları
ORGANİK TARIM ve GIDA TEKNOLOJİSİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİR ÜRETİM STRATEJİLERİ
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. Atmaca, "ORGANİK MEYVE YETİŞTİRİCİLİĞİ," In ORGANİK TARIM ve GIDA TEKNOLOJİSİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİR ÜRETİM STRATEJİLERİ , Konya: Palet yayın evi, 2022, pp.29-58.

Atmaca, S. ORGANİK MEYVE YETİŞTİRİCİLİĞİ. 2022. In ORGANİK TARIM ve GIDA TEKNOLOJİSİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİR ÜRETİM STRATEJİLERİ , Palet yayın evi, Konya, 29-58.

Atmaca, S., (2022). ORGANİK MEYVE YETİŞTİRİCİLİĞİ. ORGANİK TARIM ve GIDA TEKNOLOJİSİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİR ÜRETİM STRATEJİLERİ (pp.29-58), Konya: Palet yayın evi.

Atmaca, SABRİYE. "ORGANİK MEYVE YETİŞTİRİCİLİĞİ." In ORGANİK TARIM ve GIDA TEKNOLOJİSİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİR ÜRETİM STRATEJİLERİ , 29-58. Konya: Palet yayın evi, 2022

Atmaca, SABRİYE. "ORGANİK MEYVE YETİŞTİRİCİLİĞİ." ORGANİK TARIM ve GIDA TEKNOLOJİSİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİR ÜRETİM STRATEJİLERİ , Palet yayın evi, 2022, pp.29-58.

Atmaca, S. (2022) "ORGANİK MEYVE YETİŞTİRİCİLİĞİ", ORGANİK TARIM ve GIDA TEKNOLOJİSİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİR ÜRETİM STRATEJİLERİ . Konya: Palet yayın evi.

@bookchapter{bookchapter, author ={SABRİYE ATMACA}, chaptertitle={ORGANİK MEYVE YETİŞTİRİCİLİĞİ}, booktitle={ ORGANİK TARIM ve GIDA TEKNOLOJİSİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİR ÜRETİM STRATEJİLERİ}, publisher={Palet yayın evi}, city={Konya},year={2022} }