F. ERGİN Et Al. , "Organik ve Konvansiyonel Uygulamalarla Üretilen Sütlerin Eser Element İçeriği Açısından Karşılaştırılması," International Trace Anaysis Congress , Sivas, Turkey, pp.205, 2018
ERGİN, F. Et Al. 2018. Organik ve Konvansiyonel Uygulamalarla Üretilen Sütlerin Eser Element İçeriği Açısından Karşılaştırılması. International Trace Anaysis Congress , (Sivas, Turkey), 205.
ERGİN, F., Erkaymaz , T., Yıldız, G., & KÜÇÜKÇETİN, A., (2018). Organik ve Konvansiyonel Uygulamalarla Üretilen Sütlerin Eser Element İçeriği Açısından Karşılaştırılması . International Trace Anaysis Congress (pp.205). Sivas, Turkey
ERGİN, FİRUZE Et Al. "Organik ve Konvansiyonel Uygulamalarla Üretilen Sütlerin Eser Element İçeriği Açısından Karşılaştırılması," International Trace Anaysis Congress, Sivas, Turkey, 2018
ERGİN, FİRUZE E. Et Al. "Organik ve Konvansiyonel Uygulamalarla Üretilen Sütlerin Eser Element İçeriği Açısından Karşılaştırılması." International Trace Anaysis Congress , Sivas, Turkey, pp.205, 2018
ERGİN, F. Et Al. (2018) . "Organik ve Konvansiyonel Uygulamalarla Üretilen Sütlerin Eser Element İçeriği Açısından Karşılaştırılması." International Trace Anaysis Congress , Sivas, Turkey, p.205.
@conferencepaper{conferencepaper, author={FİRUZE ERGİN ZEREN Et Al. }, title={Organik ve Konvansiyonel Uygulamalarla Üretilen Sütlerin Eser Element İçeriği Açısından Karşılaştırılması}, congress name={International Trace Anaysis Congress}, city={Sivas}, country={Turkey}, year={2018}, pages={205} }