B. GÜNERİ And A. BADEM, "Soslar ve Kremalar," In Tatlı ve Pastacılık , Ankara: Akademisyen Yayınevi, 2023, pp.149-174.
GÜNERİ, B. And BADEM, A. Soslar ve Kremalar. 2023. In Tatlı ve Pastacılık , Akademisyen Yayınevi, Ankara, 149-174.
GÜNERİ, B., & BADEM, A., (2023). Soslar ve Kremalar. Tatlı ve Pastacılık (pp.149-174), Ankara: Akademisyen Yayınevi.
GÜNERİ, BEYSUN, And ABDULLAH BADEM. "Soslar ve Kremalar." In Tatlı ve Pastacılık , 149-174. Ankara: Akademisyen Yayınevi, 2023
GÜNERİ, BEYSUN And BADEM, ABDULLAH. "Soslar ve Kremalar." Tatlı ve Pastacılık , Akademisyen Yayınevi, 2023, pp.149-174.
GÜNERİ, B. And BADEM, A. (2023) "Soslar ve Kremalar", Tatlı ve Pastacılık . Ankara: Akademisyen Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={BEYSUN GÜNERİ And author ={ABDULLAH BADEM}, chaptertitle={Soslar ve Kremalar}, booktitle={ Tatlı ve Pastacılık}, publisher={Akademisyen Yayınevi}, city={Ankara},year={2023} }