Atıf Formatları
SAĞLIĞI KORUMA ve GELIŞTIRME 3 Risk Grupları, Yaşam Ortamları ve Hastalıklardan Korunma
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

L. MUSLU, "METABOLİK SENDROM ve METABOLİK HASTALIKLARDA SAĞLIĞI KORUMA ve GELİŞTİRME," In SAĞLIĞI KORUMA ve GELIŞTIRME 3 Risk Grupları, Yaşam Ortamları ve Hastalıklardan Korunma , İstanbul: Ema Tıp Kitabevi, 2022, pp.779-817.

MUSLU, L. METABOLİK SENDROM ve METABOLİK HASTALIKLARDA SAĞLIĞI KORUMA ve GELİŞTİRME. 2022. In SAĞLIĞI KORUMA ve GELIŞTIRME 3 Risk Grupları, Yaşam Ortamları ve Hastalıklardan Korunma , Ema Tıp Kitabevi, İstanbul, 779-817.

MUSLU, L., (2022). METABOLİK SENDROM ve METABOLİK HASTALIKLARDA SAĞLIĞI KORUMA ve GELİŞTİRME. SAĞLIĞI KORUMA ve GELIŞTIRME 3 Risk Grupları, Yaşam Ortamları ve Hastalıklardan Korunma (pp.779-817), İstanbul: Ema Tıp Kitabevi.

MUSLU, LEYLA. "METABOLİK SENDROM ve METABOLİK HASTALIKLARDA SAĞLIĞI KORUMA ve GELİŞTİRME." In SAĞLIĞI KORUMA ve GELIŞTIRME 3 Risk Grupları, Yaşam Ortamları ve Hastalıklardan Korunma , 779-817. İstanbul: Ema Tıp Kitabevi, 2022

MUSLU, LEYLA. "METABOLİK SENDROM ve METABOLİK HASTALIKLARDA SAĞLIĞI KORUMA ve GELİŞTİRME." SAĞLIĞI KORUMA ve GELIŞTIRME 3 Risk Grupları, Yaşam Ortamları ve Hastalıklardan Korunma , Ema Tıp Kitabevi, 2022, pp.779-817.

MUSLU, L. (2022) "METABOLİK SENDROM ve METABOLİK HASTALIKLARDA SAĞLIĞI KORUMA ve GELİŞTİRME", SAĞLIĞI KORUMA ve GELIŞTIRME 3 Risk Grupları, Yaşam Ortamları ve Hastalıklardan Korunma . İstanbul: Ema Tıp Kitabevi.

@bookchapter{bookchapter, author ={LEYLA MUSLU}, chaptertitle={METABOLİK SENDROM ve METABOLİK HASTALIKLARDA SAĞLIĞI KORUMA ve GELİŞTİRME}, booktitle={ SAĞLIĞI KORUMA ve GELIŞTIRME 3 Risk Grupları, Yaşam Ortamları ve Hastalıklardan Korunma}, publisher={Ema Tıp Kitabevi}, city={İstanbul},year={2022} }