Atıf Formatları
Elektropüskürtme Yönteminin Probiyotik Mikroorganizmaların Mikrokapsülasyonunda Kullanımı
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

F. ERGİN Et Al. , "Elektropüskürtme Yönteminin Probiyotik Mikroorganizmaların Mikrokapsülasyonunda Kullanımı," Academic Food Journal , vol.15, no.3, pp.281-287, 2017

ERGİN, F. Et Al. 2017. Elektropüskürtme Yönteminin Probiyotik Mikroorganizmaların Mikrokapsülasyonunda Kullanımı. Academic Food Journal , vol.15, no.3 , 281-287.

ERGİN, F., KÜÇÜKÇETİN, A., Oral, A., & Gürsoy, O., (2017). Elektropüskürtme Yönteminin Probiyotik Mikroorganizmaların Mikrokapsülasyonunda Kullanımı. Academic Food Journal , vol.15, no.3, 281-287.

ERGİN, FİRUZE Et Al. "Elektropüskürtme Yönteminin Probiyotik Mikroorganizmaların Mikrokapsülasyonunda Kullanımı," Academic Food Journal , vol.15, no.3, 281-287, 2017

ERGİN, FİRUZE E. Et Al. "Elektropüskürtme Yönteminin Probiyotik Mikroorganizmaların Mikrokapsülasyonunda Kullanımı." Academic Food Journal , vol.15, no.3, pp.281-287, 2017

ERGİN, F. Et Al. (2017) . "Elektropüskürtme Yönteminin Probiyotik Mikroorganizmaların Mikrokapsülasyonunda Kullanımı." Academic Food Journal , vol.15, no.3, pp.281-287.

@article{article, author={FİRUZE ERGİN ZEREN Et Al. }, title={Elektropüskürtme Yönteminin Probiyotik Mikroorganizmaların Mikrokapsülasyonunda Kullanımı}, journal={Academic Food Journal}, year=2017, pages={281-287} }