B. TÜLEK Et Al. , "Yöresel Ürünler İçerisinde Doğal Kekik Türlerinin Yeri ve Sürdürülebilir Kullanımı," 2. Yöresel Ürünler Sempozyumu ve Uluslararası Kültür/Sanat Etkinlikleri , Antalya, Turkey, pp.7-14, 2013
TÜLEK , B. Et Al. 2013. Yöresel Ürünler İçerisinde Doğal Kekik Türlerinin Yeri ve Sürdürülebilir Kullanımı. 2. Yöresel Ürünler Sempozyumu ve Uluslararası Kültür/Sanat Etkinlikleri , (Antalya, Turkey), 7-14.
TÜLEK , B., SELİM, C., & ATİK, M., (2013). Yöresel Ürünler İçerisinde Doğal Kekik Türlerinin Yeri ve Sürdürülebilir Kullanımı . 2. Yöresel Ürünler Sempozyumu ve Uluslararası Kültür/Sanat Etkinlikleri (pp.7-14). Antalya, Turkey
TÜLEK , BETÜL, CEREN SELİM, And MERYEM ATİK. "Yöresel Ürünler İçerisinde Doğal Kekik Türlerinin Yeri ve Sürdürülebilir Kullanımı," 2. Yöresel Ürünler Sempozyumu ve Uluslararası Kültür/Sanat Etkinlikleri, Antalya, Turkey, 2013
TÜLEK , BETÜL Et Al. "Yöresel Ürünler İçerisinde Doğal Kekik Türlerinin Yeri ve Sürdürülebilir Kullanımı." 2. Yöresel Ürünler Sempozyumu ve Uluslararası Kültür/Sanat Etkinlikleri , Antalya, Turkey, pp.7-14, 2013
TÜLEK , B. SELİM, C. And ATİK, M. (2013) . "Yöresel Ürünler İçerisinde Doğal Kekik Türlerinin Yeri ve Sürdürülebilir Kullanımı." 2. Yöresel Ürünler Sempozyumu ve Uluslararası Kültür/Sanat Etkinlikleri , Antalya, Turkey, pp.7-14.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BETÜL TÜLEK Et Al. }, title={Yöresel Ürünler İçerisinde Doğal Kekik Türlerinin Yeri ve Sürdürülebilir Kullanımı}, congress name={2. Yöresel Ürünler Sempozyumu ve Uluslararası Kültür/Sanat Etkinlikleri}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2013}, pages={7-14} }