Atıf Formatları
Antalya Muhacir Kültürü Örneğinde Göçle Gelen Bir Lezzet "Gastıra Böreği"
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. MÜLAYİM, "Antalya Muhacir Kültürü Örneğinde Göçle Gelen Bir Lezzet "Gastıra Böreği"," "I. Uluslararası Göç ve Kültür Sempozyumu" , vol.1. cilt, Amasya, Turkey, pp.103-106, 2016

MÜLAYİM, E. 2016. Antalya Muhacir Kültürü Örneğinde Göçle Gelen Bir Lezzet "Gastıra Böreği". "I. Uluslararası Göç ve Kültür Sempozyumu" , (Amasya, Turkey), 103-106.

MÜLAYİM, E., (2016). Antalya Muhacir Kültürü Örneğinde Göçle Gelen Bir Lezzet "Gastıra Böreği" . "I. Uluslararası Göç ve Kültür Sempozyumu" (pp.103-106). Amasya, Turkey

MÜLAYİM, EMEL. "Antalya Muhacir Kültürü Örneğinde Göçle Gelen Bir Lezzet "Gastıra Böreği"," "I. Uluslararası Göç ve Kültür Sempozyumu", Amasya, Turkey, 2016

MÜLAYİM, EMEL. "Antalya Muhacir Kültürü Örneğinde Göçle Gelen Bir Lezzet "Gastıra Böreği"." "I. Uluslararası Göç ve Kültür Sempozyumu" , Amasya, Turkey, pp.103-106, 2016

MÜLAYİM, E. (2016) . "Antalya Muhacir Kültürü Örneğinde Göçle Gelen Bir Lezzet "Gastıra Böreği"." "I. Uluslararası Göç ve Kültür Sempozyumu" , Amasya, Turkey, pp.103-106.

@conferencepaper{conferencepaper, author={EMEL MÜLAYİM}, title={Antalya Muhacir Kültürü Örneğinde Göçle Gelen Bir Lezzet "Gastıra Böreği"}, congress name={"I. Uluslararası Göç ve Kültür Sempozyumu"}, city={Amasya}, country={Turkey}, year={2016}, pages={103-106} }