K. AKPINAR Et Al. , "Un Helvası-Fırında kavurma uygulaması esnasında HMF oluşumunun izlenmesi," The 1st International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , Tekirdağ, Turkey, pp.508-509, 2010
AKPINAR, K. Et Al. 2010. Un Helvası-Fırında kavurma uygulaması esnasında HMF oluşumunun izlenmesi. The 1st International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , (Tekirdağ, Turkey), 508-509.
AKPINAR, K., AKÇA, H., KARAKAŞ, B., & CERTEL, M., (2010). Un Helvası-Fırında kavurma uygulaması esnasında HMF oluşumunun izlenmesi . The 1st International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus (pp.508-509). Tekirdağ, Turkey
AKPINAR, KUDRET Et Al. "Un Helvası-Fırında kavurma uygulaması esnasında HMF oluşumunun izlenmesi," The 1st International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Turkey, 2010
AKPINAR, KUDRET Et Al. "Un Helvası-Fırında kavurma uygulaması esnasında HMF oluşumunun izlenmesi." The 1st International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , Tekirdağ, Turkey, pp.508-509, 2010
AKPINAR, K. Et Al. (2010) . "Un Helvası-Fırında kavurma uygulaması esnasında HMF oluşumunun izlenmesi." The 1st International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , Tekirdağ, Turkey, pp.508-509.
@conferencepaper{conferencepaper, author={KUDRET AKPINAR Et Al. }, title={Un Helvası-Fırında kavurma uygulaması esnasında HMF oluşumunun izlenmesi}, congress name={The 1st International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2010}, pages={508-509} }