A. KÜÇÜKÇETİN Et Al. , "Aflatoksinler ve Süt Teknolojisindeki Önemi," The first international food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus" , Turkey, pp.155-156, 2010
KÜÇÜKÇETİN, A. Et Al. 2010. Aflatoksinler ve Süt Teknolojisindeki Önemi. The first international food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus" , (Turkey), 155-156.
KÜÇÜKÇETİN, A., DURANOĞLU, S., & ÇOMAK GÖÇER, E. M., (2010). Aflatoksinler ve Süt Teknolojisindeki Önemi . The first international food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus" (pp.155-156). , Turkey
KÜÇÜKÇETİN, AHMET, SAFİYE DURANOĞLU, And EMİNE MİNE ÇOMAK GÖÇER. "Aflatoksinler ve Süt Teknolojisindeki Önemi," The first international food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Turkey, 2010
KÜÇÜKÇETİN, AHMET Et Al. "Aflatoksinler ve Süt Teknolojisindeki Önemi." The first international food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus" , Turkey, pp.155-156, 2010
KÜÇÜKÇETİN, A. DURANOĞLU, S. And ÇOMAK GÖÇER, E. M. (2010) . "Aflatoksinler ve Süt Teknolojisindeki Önemi." The first international food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus" , Turkey, pp.155-156.
@conferencepaper{conferencepaper, author={AHMET KÜÇÜKÇETİN Et Al. }, title={Aflatoksinler ve Süt Teknolojisindeki Önemi}, congress name={The first international food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus"}, city={}, country={Turkey}, year={2010}, pages={155-156} }