Atıf Formatları
Küçükçetin, A. Farklı sıcaklıklarda muhafaza edilen kefirlerin duyusal, fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinde meydana gelen değişimler
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Z. ALPKENT, "Küçükçetin, A. Farklı sıcaklıklarda muhafaza edilen kefirlerin duyusal, fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinde meydana gelen değişimler," VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.363-373, 2000

ALPKENT, Z. 2000. Küçükçetin, A. Farklı sıcaklıklarda muhafaza edilen kefirlerin duyusal, fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinde meydana gelen değişimler. VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , (Tekirdağ, Turkey), 363-373.

ALPKENT, Z., (2000). Küçükçetin, A. Farklı sıcaklıklarda muhafaza edilen kefirlerin duyusal, fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinde meydana gelen değişimler . VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu (pp.363-373). Tekirdağ, Turkey

ALPKENT, ZAFER. "Küçükçetin, A. Farklı sıcaklıklarda muhafaza edilen kefirlerin duyusal, fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinde meydana gelen değişimler," VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Turkey, 2000

ALPKENT, ZAFER. "Küçükçetin, A. Farklı sıcaklıklarda muhafaza edilen kefirlerin duyusal, fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinde meydana gelen değişimler." VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.363-373, 2000

ALPKENT, Z. (2000) . "Küçükçetin, A. Farklı sıcaklıklarda muhafaza edilen kefirlerin duyusal, fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinde meydana gelen değişimler." VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.363-373.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ZAFER ALPKENT}, title={Küçükçetin, A. Farklı sıcaklıklarda muhafaza edilen kefirlerin duyusal, fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinde meydana gelen değişimler}, congress name={VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2000}, pages={363-373} }