A. ARMAN, "Konaklama İşletmelerinde Menü Planlama, Fiyatlandırma ve Analizine Yönelik Yaklaşımlar," In Konaklama İşletmeciliğinde Güncel Konular , İstanbul: Eğitim Yayınevi, 2022, pp.55-71.
ARMAN, A. Konaklama İşletmelerinde Menü Planlama, Fiyatlandırma ve Analizine Yönelik Yaklaşımlar. 2022. In Konaklama İşletmeciliğinde Güncel Konular , Eğitim Yayınevi, İstanbul, 55-71.
ARMAN, A., (2022). Konaklama İşletmelerinde Menü Planlama, Fiyatlandırma ve Analizine Yönelik Yaklaşımlar. Konaklama İşletmeciliğinde Güncel Konular (pp.55-71), İstanbul: Eğitim Yayınevi.
ARMAN, ADEM. "Konaklama İşletmelerinde Menü Planlama, Fiyatlandırma ve Analizine Yönelik Yaklaşımlar." In Konaklama İşletmeciliğinde Güncel Konular , 55-71. İstanbul: Eğitim Yayınevi, 2022
ARMAN, ADEM. "Konaklama İşletmelerinde Menü Planlama, Fiyatlandırma ve Analizine Yönelik Yaklaşımlar." Konaklama İşletmeciliğinde Güncel Konular , Eğitim Yayınevi, 2022, pp.55-71.
ARMAN, A. (2022) "Konaklama İşletmelerinde Menü Planlama, Fiyatlandırma ve Analizine Yönelik Yaklaşımlar", Konaklama İşletmeciliğinde Güncel Konular . İstanbul: Eğitim Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={ADEM ARMAN}, chaptertitle={Konaklama İşletmelerinde Menü Planlama, Fiyatlandırma ve Analizine Yönelik Yaklaşımlar}, booktitle={ Konaklama İşletmeciliğinde Güncel Konular}, publisher={Eğitim Yayınevi}, city={İstanbul},year={2022} }