H. Boz And G. S. Ergün, "Çalışmaya Tutkunluğun İşi Terk Etme Niyeti ile İlişkisi: Turizm Sektörü İşgörenleri Üzerine bir Araştırma," I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , vol.1, Antalya, Turkey, pp.14, 2016
Boz, H. And Ergün, G. S. 2016. Çalışmaya Tutkunluğun İşi Terk Etme Niyeti ile İlişkisi: Turizm Sektörü İşgörenleri Üzerine bir Araştırma. I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , (Antalya, Turkey), 14.
Boz, H., & Ergün, G. S., (2016). Çalışmaya Tutkunluğun İşi Terk Etme Niyeti ile İlişkisi: Turizm Sektörü İşgörenleri Üzerine bir Araştırma . I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi (pp.14). Antalya, Turkey
Boz, HÜSEYİN, And GÖZDE SEVAL ERGÜN. "Çalışmaya Tutkunluğun İşi Terk Etme Niyeti ile İlişkisi: Turizm Sektörü İşgörenleri Üzerine bir Araştırma," I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Turkey, 2016
Boz, HÜSEYİN And Ergün, GÖZDE S. . "Çalışmaya Tutkunluğun İşi Terk Etme Niyeti ile İlişkisi: Turizm Sektörü İşgörenleri Üzerine bir Araştırma." I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.14, 2016
Boz, H. And Ergün, G. S. (2016) . "Çalışmaya Tutkunluğun İşi Terk Etme Niyeti ile İlişkisi: Turizm Sektörü İşgörenleri Üzerine bir Araştırma." I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , Antalya, Turkey, p.14.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HÜSEYİN BOZ And author={GÖZDE SEVAL ERGÜN}, title={Çalışmaya Tutkunluğun İşi Terk Etme Niyeti ile İlişkisi: Turizm Sektörü İşgörenleri Üzerine bir Araştırma}, congress name={I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2016}, pages={14} }