B. ÖZKAN Et Al. , "Antalya İli İç ve Dış Mekan Süs Bitkileri Üretiminin Teknik ve Ekonomik Özellikleri," Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , no.12, pp.61-74, 1999
ÖZKAN, B. Et Al. 1999. Antalya İli İç ve Dış Mekan Süs Bitkileri Üretiminin Teknik ve Ekonomik Özellikleri. Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , no.12 , 61-74.
ÖZKAN, B., KARAGÜZEL, O., ORTAÇEŞME, V., & ATİK, M., (1999). Antalya İli İç ve Dış Mekan Süs Bitkileri Üretiminin Teknik ve Ekonomik Özellikleri. Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , no.12, 61-74.
ÖZKAN, BURHAN Et Al. "Antalya İli İç ve Dış Mekan Süs Bitkileri Üretiminin Teknik ve Ekonomik Özellikleri," Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , no.12, 61-74, 1999
ÖZKAN, BURHAN Et Al. "Antalya İli İç ve Dış Mekan Süs Bitkileri Üretiminin Teknik ve Ekonomik Özellikleri." Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , no.12, pp.61-74, 1999
ÖZKAN, B. Et Al. (1999) . "Antalya İli İç ve Dış Mekan Süs Bitkileri Üretiminin Teknik ve Ekonomik Özellikleri." Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , no.12, pp.61-74.
@article{article, author={BURHAN ÖZKAN Et Al. }, title={Antalya İli İç ve Dış Mekan Süs Bitkileri Üretiminin Teknik ve Ekonomik Özellikleri}, journal={Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=1999, pages={61-74} }