G. YURCU, "Turistlerin Kişilerarası İlişki Tarzları, Boş Zaman Motivasyonları ve Boş Zaman Tatminleri İlişkisi: Antalya\Kemer\Beldibi Örneği," JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES , vol.5, no.4, pp.200-226, 2017
YURCU, G. 2017. Turistlerin Kişilerarası İlişki Tarzları, Boş Zaman Motivasyonları ve Boş Zaman Tatminleri İlişkisi: Antalya\Kemer\Beldibi Örneği. JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES , vol.5, no.4 , 200-226.
YURCU, G., (2017). Turistlerin Kişilerarası İlişki Tarzları, Boş Zaman Motivasyonları ve Boş Zaman Tatminleri İlişkisi: Antalya\Kemer\Beldibi Örneği. JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES , vol.5, no.4, 200-226.
YURCU, GÜLSEREN. "Turistlerin Kişilerarası İlişki Tarzları, Boş Zaman Motivasyonları ve Boş Zaman Tatminleri İlişkisi: Antalya\Kemer\Beldibi Örneği," JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES , vol.5, no.4, 200-226, 2017
YURCU, GÜLSEREN. "Turistlerin Kişilerarası İlişki Tarzları, Boş Zaman Motivasyonları ve Boş Zaman Tatminleri İlişkisi: Antalya\Kemer\Beldibi Örneği." JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES , vol.5, no.4, pp.200-226, 2017
YURCU, G. (2017) . "Turistlerin Kişilerarası İlişki Tarzları, Boş Zaman Motivasyonları ve Boş Zaman Tatminleri İlişkisi: Antalya\Kemer\Beldibi Örneği." JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES , vol.5, no.4, pp.200-226.
@article{article, author={GÜLSEREN YURCU}, title={Turistlerin Kişilerarası İlişki Tarzları, Boş Zaman Motivasyonları ve Boş Zaman Tatminleri İlişkisi: Antalya\Kemer\Beldibi Örneği}, journal={JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES}, year=2017, pages={200-226} }