H. R. ÖZİYCİ Et Al. , "Meyve suyu ve nektarlarda renk ve berraklık stabilitesinin sağlanması," 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.151, 2011
ÖZİYCİ, H. R. Et Al. 2011. Meyve suyu ve nektarlarda renk ve berraklık stabilitesinin sağlanması. 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 151.
ÖZİYCİ, H. R., TETİK, N., TURHAN, İ., & KARHAN, M., (2011). Meyve suyu ve nektarlarda renk ve berraklık stabilitesinin sağlanması . 7. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.151). Ankara, Turkey
ÖZİYCİ, HATİCE Et Al. "Meyve suyu ve nektarlarda renk ve berraklık stabilitesinin sağlanması," 7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2011
ÖZİYCİ, HATİCE R. Et Al. "Meyve suyu ve nektarlarda renk ve berraklık stabilitesinin sağlanması." 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.151, 2011
ÖZİYCİ, H. R. Et Al. (2011) . "Meyve suyu ve nektarlarda renk ve berraklık stabilitesinin sağlanması." 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, p.151.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HATİCE REYHAN ÖZİYCİ Et Al. }, title={Meyve suyu ve nektarlarda renk ve berraklık stabilitesinin sağlanması}, congress name={7. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2011}, pages={151} }