M. KARHAN Et Al. , "Türkiye'de yaygın olarak üretilen balların bazı belirleyici özellikleri," AKADEMİK GIDA , vol.15, pp.31-32, 2005
KARHAN, M. Et Al. 2005. Türkiye'de yaygın olarak üretilen balların bazı belirleyici özellikleri. AKADEMİK GIDA , vol.15 , 31-32.
KARHAN, M., Aksu, M., TETİK, N., & TURHAN, İ., (2005). Türkiye'de yaygın olarak üretilen balların bazı belirleyici özellikleri. AKADEMİK GIDA , vol.15, 31-32.
KARHAN, MUSTAFA Et Al. "Türkiye'de yaygın olarak üretilen balların bazı belirleyici özellikleri," AKADEMİK GIDA , vol.15, 31-32, 2005
KARHAN, MUSTAFA Et Al. "Türkiye'de yaygın olarak üretilen balların bazı belirleyici özellikleri." AKADEMİK GIDA , vol.15, pp.31-32, 2005
KARHAN, M. Et Al. (2005) . "Türkiye'de yaygın olarak üretilen balların bazı belirleyici özellikleri." AKADEMİK GIDA , vol.15, pp.31-32.
@article{article, author={MUSTAFA KARHAN Et Al. }, title={Türkiye'de yaygın olarak üretilen balların bazı belirleyici özellikleri}, journal={AKADEMİK GIDA}, year=2005, pages={31-32} }