Atıf Formatları
Mikrodalga destekli sıcak havada kurutulmuş sağlıklı et cipslerinin kuruma karakteristikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. AYKIN DİNÇER Et Al. , "Mikrodalga destekli sıcak havada kurutulmuş sağlıklı et cipslerinin kuruma karakteristikleri," IV. Et Ürünleri Çalıştayı "Et ürünleri üretiminde yenilikçi yaklaşımlar" , Aydın, Turkey, pp.56, 2020

AYKIN DİNÇER, E. Et Al. 2020. Mikrodalga destekli sıcak havada kurutulmuş sağlıklı et cipslerinin kuruma karakteristikleri. IV. Et Ürünleri Çalıştayı "Et ürünleri üretiminde yenilikçi yaklaşımlar" , (Aydın, Turkey), 56.

AYKIN DİNÇER, E., ATLI, B., ÇAKMAK, Ö., CANAVAR, S., & ÇALIŞKAN, A., (2020). Mikrodalga destekli sıcak havada kurutulmuş sağlıklı et cipslerinin kuruma karakteristikleri . IV. Et Ürünleri Çalıştayı "Et ürünleri üretiminde yenilikçi yaklaşımlar" (pp.56). Aydın, Turkey

AYKIN DİNÇER, ELİF Et Al. "Mikrodalga destekli sıcak havada kurutulmuş sağlıklı et cipslerinin kuruma karakteristikleri," IV. Et Ürünleri Çalıştayı "Et ürünleri üretiminde yenilikçi yaklaşımlar", Aydın, Turkey, 2020

AYKIN DİNÇER, ELİF A. Et Al. "Mikrodalga destekli sıcak havada kurutulmuş sağlıklı et cipslerinin kuruma karakteristikleri." IV. Et Ürünleri Çalıştayı "Et ürünleri üretiminde yenilikçi yaklaşımlar" , Aydın, Turkey, pp.56, 2020

AYKIN DİNÇER, E. Et Al. (2020) . "Mikrodalga destekli sıcak havada kurutulmuş sağlıklı et cipslerinin kuruma karakteristikleri." IV. Et Ürünleri Çalıştayı "Et ürünleri üretiminde yenilikçi yaklaşımlar" , Aydın, Turkey, p.56.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ELİF AYKIN DİNÇER Et Al. }, title={Mikrodalga destekli sıcak havada kurutulmuş sağlıklı et cipslerinin kuruma karakteristikleri}, congress name={IV. Et Ürünleri Çalıştayı "Et ürünleri üretiminde yenilikçi yaklaşımlar"}, city={Aydın}, country={Turkey}, year={2020}, pages={56} }