Atıf Formatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dallarında Yayınlanan Tezlerin Bibliyometrik Analizi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. ŞAHİN Et Al. , "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dallarında Yayınlanan Tezlerin Bibliyometrik Analizi," Gastronomi Zirvesi , vol.1, Ankara, Turkey, pp.62, 2018

ŞAHİN, E. Et Al. 2018. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dallarında Yayınlanan Tezlerin Bibliyometrik Analizi. Gastronomi Zirvesi , (Ankara, Turkey), 62.

ŞAHİN, E., AKDAĞ, G., ÇAKICI, C., & ONUR, N., (2018). Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dallarında Yayınlanan Tezlerin Bibliyometrik Analizi . Gastronomi Zirvesi (pp.62). Ankara, Turkey

ŞAHİN, ELANUR Et Al. "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dallarında Yayınlanan Tezlerin Bibliyometrik Analizi," Gastronomi Zirvesi, Ankara, Turkey, 2018

ŞAHİN, ELANUR Et Al. "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dallarında Yayınlanan Tezlerin Bibliyometrik Analizi." Gastronomi Zirvesi , Ankara, Turkey, pp.62, 2018

ŞAHİN, E. Et Al. (2018) . "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dallarında Yayınlanan Tezlerin Bibliyometrik Analizi." Gastronomi Zirvesi , Ankara, Turkey, p.62.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ELANUR ŞAHİN Et Al. }, title={Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dallarında Yayınlanan Tezlerin Bibliyometrik Analizi}, congress name={Gastronomi Zirvesi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2018}, pages={62} }