E. Özel Et Al. , "Physicochemical and Microbiological Properties of Ayran Produced from Milk Treated with Different Microbial Transglutaminase Farklı Mikrobiyal Transglutaminaz Uygulanan Sütlerden Üretilen Ayranın Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri," Akademik Gida , vol.23, no.2, pp.101-110, 2025
Özel, E. Et Al. 2025. Physicochemical and Microbiological Properties of Ayran Produced from Milk Treated with Different Microbial Transglutaminase Farklı Mikrobiyal Transglutaminaz Uygulanan Sütlerden Üretilen Ayranın Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri. Akademik Gida , vol.23, no.2 , 101-110.
Özel, E., KIZILAY, H. K., Al, M., Zeren, F. E., & KÜÇÜKÇETİN, A., (2025). Physicochemical and Microbiological Properties of Ayran Produced from Milk Treated with Different Microbial Transglutaminase Farklı Mikrobiyal Transglutaminaz Uygulanan Sütlerden Üretilen Ayranın Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri. Akademik Gida , vol.23, no.2, 101-110.
Özel, Esin Et Al. "Physicochemical and Microbiological Properties of Ayran Produced from Milk Treated with Different Microbial Transglutaminase Farklı Mikrobiyal Transglutaminaz Uygulanan Sütlerden Üretilen Ayranın Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri," Akademik Gida , vol.23, no.2, 101-110, 2025
Özel, Esin Et Al. "Physicochemical and Microbiological Properties of Ayran Produced from Milk Treated with Different Microbial Transglutaminase Farklı Mikrobiyal Transglutaminaz Uygulanan Sütlerden Üretilen Ayranın Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri." Akademik Gida , vol.23, no.2, pp.101-110, 2025
Özel, E. Et Al. (2025) . "Physicochemical and Microbiological Properties of Ayran Produced from Milk Treated with Different Microbial Transglutaminase Farklı Mikrobiyal Transglutaminaz Uygulanan Sütlerden Üretilen Ayranın Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri." Akademik Gida , vol.23, no.2, pp.101-110.
@article{article, author={Esin Özel Et Al. }, title={Physicochemical and Microbiological Properties of Ayran Produced from Milk Treated with Different Microbial Transglutaminase Farklı Mikrobiyal Transglutaminaz Uygulanan Sütlerden Üretilen Ayranın Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri}, journal={Akademik Gida}, year=2025, pages={101-110} }