Atıf Formatları
Biberiye Ekstraktının Vakum Paketlenmiş Uskumuru Burgerlerinin Yağ Asitleri Kompozisyonuna Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

İ. UÇAK And N. GÖKOĞLU, "Biberiye Ekstraktının Vakum Paketlenmiş Uskumuru Burgerlerinin Yağ Asitleri Kompozisyonuna Etkisi," 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, , Antalya, Turkey, pp.67, 2011

UÇAK, İ. And GÖKOĞLU, N. 2011. Biberiye Ekstraktının Vakum Paketlenmiş Uskumuru Burgerlerinin Yağ Asitleri Kompozisyonuna Etkisi. 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, , (Antalya, Turkey), 67.

UÇAK, İ., & GÖKOĞLU, N., (2011). Biberiye Ekstraktının Vakum Paketlenmiş Uskumuru Burgerlerinin Yağ Asitleri Kompozisyonuna Etkisi . 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, (pp.67). Antalya, Turkey

UÇAK, İLKNUR, And NALAN GÖKOĞLU. "Biberiye Ekstraktının Vakum Paketlenmiş Uskumuru Burgerlerinin Yağ Asitleri Kompozisyonuna Etkisi," 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu,, Antalya, Turkey, 2011

UÇAK, İLKNUR And GÖKOĞLU, NALAN. "Biberiye Ekstraktının Vakum Paketlenmiş Uskumuru Burgerlerinin Yağ Asitleri Kompozisyonuna Etkisi." 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, , Antalya, Turkey, pp.67, 2011

UÇAK, İ. And GÖKOĞLU, N. (2011) . "Biberiye Ekstraktının Vakum Paketlenmiş Uskumuru Burgerlerinin Yağ Asitleri Kompozisyonuna Etkisi." 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, , Antalya, Turkey, p.67.

@conferencepaper{conferencepaper, author={İLKNUR UÇAK And author={NALAN GÖKOĞLU}, title={Biberiye Ekstraktının Vakum Paketlenmiş Uskumuru Burgerlerinin Yağ Asitleri Kompozisyonuna Etkisi}, congress name={16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu,}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2011}, pages={67} }