Atıf Formatları
Mısırın Zea mays L Çayır Düğmesi Sanguisorba minor Scop ile Farklı Oranlarda Karıştırılmasıyla Hazırlanan Silajların Ham Besin Madde İçerikleri ve Kalite Özellikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. ARSLAN Et Al. , "Mısırın Zea mays L Çayır Düğmesi Sanguisorba minor Scop ile Farklı Oranlarda Karıştırılmasıyla Hazırlanan Silajların Ham Besin Madde İçerikleri ve Kalite Özellikleri," Turkish Journal of Agricultural and Natural Science , vol.3, no.1, pp.98-104, 2016

ARSLAN, M. Et Al. 2016. Mısırın Zea mays L Çayır Düğmesi Sanguisorba minor Scop ile Farklı Oranlarda Karıştırılmasıyla Hazırlanan Silajların Ham Besin Madde İçerikleri ve Kalite Özellikleri. Turkish Journal of Agricultural and Natural Science , vol.3, no.1 , 98-104.

ARSLAN, M., AYDINOĞLU, B., ÇAKMAKÇI, S., ERDURMUŞ, C., & ÖTEN, M., (2016). Mısırın Zea mays L Çayır Düğmesi Sanguisorba minor Scop ile Farklı Oranlarda Karıştırılmasıyla Hazırlanan Silajların Ham Besin Madde İçerikleri ve Kalite Özellikleri. Turkish Journal of Agricultural and Natural Science , vol.3, no.1, 98-104.

ARSLAN, MEHMET Et Al. "Mısırın Zea mays L Çayır Düğmesi Sanguisorba minor Scop ile Farklı Oranlarda Karıştırılmasıyla Hazırlanan Silajların Ham Besin Madde İçerikleri ve Kalite Özellikleri," Turkish Journal of Agricultural and Natural Science , vol.3, no.1, 98-104, 2016

ARSLAN, MEHMET Et Al. "Mısırın Zea mays L Çayır Düğmesi Sanguisorba minor Scop ile Farklı Oranlarda Karıştırılmasıyla Hazırlanan Silajların Ham Besin Madde İçerikleri ve Kalite Özellikleri." Turkish Journal of Agricultural and Natural Science , vol.3, no.1, pp.98-104, 2016

ARSLAN, M. Et Al. (2016) . "Mısırın Zea mays L Çayır Düğmesi Sanguisorba minor Scop ile Farklı Oranlarda Karıştırılmasıyla Hazırlanan Silajların Ham Besin Madde İçerikleri ve Kalite Özellikleri." Turkish Journal of Agricultural and Natural Science , vol.3, no.1, pp.98-104.

@article{article, author={MEHMET ARSLAN Et Al. }, title={Mısırın Zea mays L Çayır Düğmesi Sanguisorba minor Scop ile Farklı Oranlarda Karıştırılmasıyla Hazırlanan Silajların Ham Besin Madde İçerikleri ve Kalite Özellikleri}, journal={Turkish Journal of Agricultural and Natural Science}, year=2016, pages={98-104} }