Atıf Formatları
Gıda Endüstrisi ve Beslenmede Yeni Akımlar
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. KARAKAŞ BUDAK, "Fermente Gıdalarda Yeni Yaklaşımlar," In Gıda Endüstrisi ve Beslenmede Yeni Akımlar , Ankara: Türkiye Klinikleri, 2024, pp.21-27.

KARAKAŞ BUDAK, B. Fermente Gıdalarda Yeni Yaklaşımlar. 2024. In Gıda Endüstrisi ve Beslenmede Yeni Akımlar , Türkiye Klinikleri, Ankara, 21-27.

KARAKAŞ BUDAK, B., (2024). Fermente Gıdalarda Yeni Yaklaşımlar. Gıda Endüstrisi ve Beslenmede Yeni Akımlar (pp.21-27), Ankara: Türkiye Klinikleri.

KARAKAŞ BUDAK, BARÇIN. "Fermente Gıdalarda Yeni Yaklaşımlar." In Gıda Endüstrisi ve Beslenmede Yeni Akımlar , 21-27. Ankara: Türkiye Klinikleri, 2024

KARAKAŞ BUDAK, BARÇIN K. . "Fermente Gıdalarda Yeni Yaklaşımlar." Gıda Endüstrisi ve Beslenmede Yeni Akımlar , Türkiye Klinikleri, 2024, pp.21-27.

KARAKAŞ BUDAK, B. (2024) "Fermente Gıdalarda Yeni Yaklaşımlar", Gıda Endüstrisi ve Beslenmede Yeni Akımlar . Ankara: Türkiye Klinikleri.

@bookchapter{bookchapter, author ={BARÇIN KARAKAŞ BUDAK}, chaptertitle={Fermente Gıdalarda Yeni Yaklaşımlar}, booktitle={ Gıda Endüstrisi ve Beslenmede Yeni Akımlar}, publisher={Türkiye Klinikleri}, city={Ankara},year={2024} }