B. KOÇ Et Al. , "Doğu Anadolu Bölgesinde Şekerpancarı Üretimi, Üretim Maliyetleri ve Üretimin Arz Duyarlılığı," Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.15, no.3, pp.35-44, 2000
KOÇ, B. Et Al. 2000. Doğu Anadolu Bölgesinde Şekerpancarı Üretimi, Üretim Maliyetleri ve Üretimin Arz Duyarlılığı. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.15, no.3 , 35-44.
KOÇ, B., GÜL, A., & AKÇAÖZ, H., (2000). Doğu Anadolu Bölgesinde Şekerpancarı Üretimi, Üretim Maliyetleri ve Üretimin Arz Duyarlılığı. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.15, no.3, 35-44.
KOÇ, BEŞİR, AYKUT GÜL, And HANDAN AKÇAÖZ. "Doğu Anadolu Bölgesinde Şekerpancarı Üretimi, Üretim Maliyetleri ve Üretimin Arz Duyarlılığı," Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.15, no.3, 35-44, 2000
KOÇ, BEŞİR Et Al. "Doğu Anadolu Bölgesinde Şekerpancarı Üretimi, Üretim Maliyetleri ve Üretimin Arz Duyarlılığı." Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.15, no.3, pp.35-44, 2000
KOÇ, B. GÜL, A. And AKÇAÖZ, H. (2000) . "Doğu Anadolu Bölgesinde Şekerpancarı Üretimi, Üretim Maliyetleri ve Üretimin Arz Duyarlılığı." Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.15, no.3, pp.35-44.
@article{article, author={BEŞİR KOÇ Et Al. }, title={Doğu Anadolu Bölgesinde Şekerpancarı Üretimi, Üretim Maliyetleri ve Üretimin Arz Duyarlılığı}, journal={Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2000, pages={35-44} }