Z. CANSIZ Et Al. , "Farklı Oranlarda Peynir Altı Suyu Kullanımının Beyaz ve Tam Buğday Unlarından Üretilen Ekmeklerin Bazı Özellikleri Üzerine Etkisi," Gıda , vol.45, no.1, pp.125-135, 2020
CANSIZ, Z. Et Al. 2020. Farklı Oranlarda Peynir Altı Suyu Kullanımının Beyaz ve Tam Buğday Unlarından Üretilen Ekmeklerin Bazı Özellikleri Üzerine Etkisi. Gıda , vol.45, no.1 , 125-135.
CANSIZ, Z., CANDAL, C., MUTLU, C., ARSLAN TONTUL, S., ERCAN, R., & ERBAŞ, M., (2020). Farklı Oranlarda Peynir Altı Suyu Kullanımının Beyaz ve Tam Buğday Unlarından Üretilen Ekmeklerin Bazı Özellikleri Üzerine Etkisi. Gıda , vol.45, no.1, 125-135.
CANSIZ, Zeynep Et Al. "Farklı Oranlarda Peynir Altı Suyu Kullanımının Beyaz ve Tam Buğday Unlarından Üretilen Ekmeklerin Bazı Özellikleri Üzerine Etkisi," Gıda , vol.45, no.1, 125-135, 2020
CANSIZ, Zeynep Et Al. "Farklı Oranlarda Peynir Altı Suyu Kullanımının Beyaz ve Tam Buğday Unlarından Üretilen Ekmeklerin Bazı Özellikleri Üzerine Etkisi." Gıda , vol.45, no.1, pp.125-135, 2020
CANSIZ, Z. Et Al. (2020) . "Farklı Oranlarda Peynir Altı Suyu Kullanımının Beyaz ve Tam Buğday Unlarından Üretilen Ekmeklerin Bazı Özellikleri Üzerine Etkisi." Gıda , vol.45, no.1, pp.125-135.
@article{article, author={Zeynep CANSIZ Et Al. }, title={Farklı Oranlarda Peynir Altı Suyu Kullanımının Beyaz ve Tam Buğday Unlarından Üretilen Ekmeklerin Bazı Özellikleri Üzerine Etkisi}, journal={Gıda}, year=2020, pages={125-135} }