Atıf Formatları
FARKLI KAYNAKLARDAN ÜRETİLEN JELATİNİN ÖZELLİKLERİ VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. AYKIN And M. ERBAŞ, "FARKLI KAYNAKLARDAN ÜRETİLEN JELATİNİN ÖZELLİKLERİ VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ," Gıda , vol.41, no.3, pp.179-186, 2016

AYKIN, E. And ERBAŞ, M. 2016. FARKLI KAYNAKLARDAN ÜRETİLEN JELATİNİN ÖZELLİKLERİ VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ. Gıda , vol.41, no.3 , 179-186.

AYKIN, E., & ERBAŞ, M., (2016). FARKLI KAYNAKLARDAN ÜRETİLEN JELATİNİN ÖZELLİKLERİ VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ. Gıda , vol.41, no.3, 179-186.

AYKIN, ELİF, And MUSTAFA ERBAŞ. "FARKLI KAYNAKLARDAN ÜRETİLEN JELATİNİN ÖZELLİKLERİ VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ," Gıda , vol.41, no.3, 179-186, 2016

AYKIN, ELİF A. And ERBAŞ, MUSTAFA. "FARKLI KAYNAKLARDAN ÜRETİLEN JELATİNİN ÖZELLİKLERİ VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ." Gıda , vol.41, no.3, pp.179-186, 2016

AYKIN, E. And ERBAŞ, M. (2016) . "FARKLI KAYNAKLARDAN ÜRETİLEN JELATİNİN ÖZELLİKLERİ VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ." Gıda , vol.41, no.3, pp.179-186.

@article{article, author={ELİF AYKIN DİNÇER And author={MUSTAFA ERBAŞ}, title={FARKLI KAYNAKLARDAN ÜRETİLEN JELATİNİN ÖZELLİKLERİ VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ}, journal={Gıda}, year=2016, pages={179-186} }