Atıf Formatları
MEYVE SUYU ÜRÜNLERİ SATIN ALMA TERCİHİNDE AMBALAJ FAKTÖRÜNÜN DEĞERLENDİRİLMESİ.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. G. AKPINAR Et Al. , "MEYVE SUYU ÜRÜNLERİ SATIN ALMA TERCİHİNDE AMBALAJ FAKTÖRÜNÜN DEĞERLENDİRİLMESİ.," Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.44, no.4, pp.58-67, 2015

AKPINAR, M. G. Et Al. 2015. MEYVE SUYU ÜRÜNLERİ SATIN ALMA TERCİHİNDE AMBALAJ FAKTÖRÜNÜN DEĞERLENDİRİLMESİ.. Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.44, no.4 , 58-67.

AKPINAR, M. G., GÜL, M., ORAL, M., AKAY, A. Ş., & GÜLCAN, S., (2015). MEYVE SUYU ÜRÜNLERİ SATIN ALMA TERCİHİNDE AMBALAJ FAKTÖRÜNÜN DEĞERLENDİRİLMESİ.. Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.44, no.4, 58-67.

AKPINAR, METİN Et Al. "MEYVE SUYU ÜRÜNLERİ SATIN ALMA TERCİHİNDE AMBALAJ FAKTÖRÜNÜN DEĞERLENDİRİLMESİ.," Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.44, no.4, 58-67, 2015

AKPINAR, METİN G. Et Al. "MEYVE SUYU ÜRÜNLERİ SATIN ALMA TERCİHİNDE AMBALAJ FAKTÖRÜNÜN DEĞERLENDİRİLMESİ.." Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.44, no.4, pp.58-67, 2015

AKPINAR, M. G. Et Al. (2015) . "MEYVE SUYU ÜRÜNLERİ SATIN ALMA TERCİHİNDE AMBALAJ FAKTÖRÜNÜN DEĞERLENDİRİLMESİ.." Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.44, no.4, pp.58-67.

@article{article, author={METİN GÖKSEL AKPINAR Et Al. }, title={MEYVE SUYU ÜRÜNLERİ SATIN ALMA TERCİHİNDE AMBALAJ FAKTÖRÜNÜN DEĞERLENDİRİLMESİ.}, journal={Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi}, year=2015, pages={58-67} }