F. ERGİN Et Al. , "Gıdaların Ambalajlanmasında Bakteriyofajların Antimikrobiyal Ajan Olarak Kullanım," 1. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.1, 2016
ERGİN, F. Et Al. 2016. Gıdaların Ambalajlanmasında Bakteriyofajların Antimikrobiyal Ajan Olarak Kullanım. 1. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , (Antalya, Turkey), 1.
ERGİN, F., ÇOMAK GÖÇER, E. M., DEMİR, M., & KÜÇÜKÇETİN, A., (2016). Gıdaların Ambalajlanmasında Bakteriyofajların Antimikrobiyal Ajan Olarak Kullanım . 1. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi (pp.1). Antalya, Turkey
ERGİN, FİRUZE Et Al. "Gıdaların Ambalajlanmasında Bakteriyofajların Antimikrobiyal Ajan Olarak Kullanım," 1. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Turkey, 2016
ERGİN, FİRUZE Et Al. "Gıdaların Ambalajlanmasında Bakteriyofajların Antimikrobiyal Ajan Olarak Kullanım." 1. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.1, 2016
ERGİN, F. Et Al. (2016) . "Gıdaların Ambalajlanmasında Bakteriyofajların Antimikrobiyal Ajan Olarak Kullanım." 1. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , Antalya, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={FİRUZE ERGİN Et Al. }, title={Gıdaların Ambalajlanmasında Bakteriyofajların Antimikrobiyal Ajan Olarak Kullanım}, congress name={1. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2016}, pages={1} }