Atıf Formatları
Ton konservelerinde histamin düzeylerinin belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. GÖKOĞLU, "Ton konservelerinde histamin düzeylerinin belirlenmesi," Gıda , vol.17, no.4, pp.239-245, 1992

GÖKOĞLU, N. 1992. Ton konservelerinde histamin düzeylerinin belirlenmesi. Gıda , vol.17, no.4 , 239-245.

GÖKOĞLU, N., (1992). Ton konservelerinde histamin düzeylerinin belirlenmesi. Gıda , vol.17, no.4, 239-245.

GÖKOĞLU, NALAN. "Ton konservelerinde histamin düzeylerinin belirlenmesi," Gıda , vol.17, no.4, 239-245, 1992

GÖKOĞLU, NALAN. "Ton konservelerinde histamin düzeylerinin belirlenmesi." Gıda , vol.17, no.4, pp.239-245, 1992

GÖKOĞLU, N. (1992) . "Ton konservelerinde histamin düzeylerinin belirlenmesi." Gıda , vol.17, no.4, pp.239-245.

@article{article, author={NALAN GÖKOĞLU}, title={Ton konservelerinde histamin düzeylerinin belirlenmesi}, journal={Gıda}, year=1992, pages={239-245} }